το επόμενο βήμα: η επανέκδοση της "ΑΠΕΙΡΟΥ"

Πήγαινε κάτω

το επόμενο βήμα: η επανέκδοση της "ΑΠΕΙΡΟΥ"

Δημοσίευση από ΑΠΕΙΡΟΣ Την / Το Κυρ 08 Ιουν 2008, 2:01 pm

Δέκα χρόνια κολυμπάμε στα νερά του ποταμιού της "Απείρου". Ένα ποτάμι άλλοτε ορμητικό, άλλοτε ξεθυμασμένο, με άλλες κάθε τόσο εκβολές. Εδώ, στα δέκα χρόνια μας, καιρός είναι να επιστρέψουμε στις πηγές του ποταμού. Εκεί από όπου ξεκινήσαμε, από εκεί που αντλήσαμε δύναμη στα πρώτα βήματά μας. Η άμεση επανέκδοση του περιοδικού "ΑΠΕΙΡΟΣ" είναι το πρώτο βήμα. Ένα βήμα που μήνες αναβάλουμε έχοντας εξιδανικεύσει την έκδοσή του. Θέλοντας να είναι μια επιτομή των δέκα χρόνων και ένα ποιοτικό άλμα στην νέα εποχή της "ΑΠΕΙΡΟΥ" που τώρα ανατέλει. Η ύλη που υπάρχει υπερκαλύπτει 2 και 3 τεύχη. Καλύτερα το περιοδικό να κυκλοφορεί ατελές παρά να μην κυκλοφορεί στο όνομα μιας ελιτίστικης τελειοποίησης. Αυτή η σκέψη απευθύνεται πρώτα από όλους σε εμάς τους ίδιους και την ολιγωρία μας που φέρουμε βαρέως. Από σήμερα κιόλας το νέο τεύχος είναι η πρώτη μας έγνοια. Όποιος θέλει να συνδράμει είτε στην έκδοση είτε στην ύλη άμεσα ας επικοινωνήσει με το apiros@otenet.gr .

ΑΠΕΙΡΟΣ
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Registration date : 07/11/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: το επόμενο βήμα: η επανέκδοση της "ΑΠΕΙΡΟΥ"

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Την / Το Κυρ 13 Ιουλ 2008, 6:18 am

Τι έγινε; Έτοιμο επιτέλους το νέο τεύχος της "ΑΠΕΙΡΟΥ"; Μήπως πρέπει να μετονομαστεί σε "γεφύρι της Άρτας" η προσπάθεια επανέκδοσης του περιοδικού που ακόμη είναι περιζήτητο, τόσον καιρό μετά το τελευταίο τεύχος του; Ελπίζω να μην σας πειράζει που σας πειράζω αλλά το περιμένω πως και πως. Κι ευτυχώς που στο μεταξύ βλέπω ότι δεν εμπλέκεστε με νεόκοπες εκδόσεις γεμάτες διαφημίσεις τύπου "Χορεύω". Περιοδικά που λες και μυρίστηκαν τάργκετ γκρουπ για να βγούνε. Με άνιση ύλη και θέματα. Θυμάμαι κάτι εύπιστα σχόλια που διαβασα εδώ κάποτε κι εκνευρίζομαι που βιάζεστε να αποδώσετε εύσημα σε προσπάθειες που δεν δοκιμάστηκαν για την ποιότητά τους. Καλή η καλοσύνη αλλά την πολύ καλοσύνη πολλοί την παραξηγούν και την εκμεταλλεύονται. Τώρα που θυμήθηκα την ιστορία αυτή; Θυμήθηκα που κάποτε αναφέρθηκε ότι το καλοκαίρι ίσως υπήρχε ένα άρθρο για το πολυφωνικό στο ενλόγω έντυπο. Ευτυχώς δεν είδα τίποτε σχετικό και πολύ το εκτίμησα. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ με τα γούστα τους και τα παιχνίδια τους επιτέλους.

ΝΙΚΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 33
Registration date : 08/11/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: το επόμενο βήμα: η επανέκδοση της "ΑΠΕΙΡΟΥ"

Δημοσίευση από ΑΠΕΙΡΟΣ Την / Το Κυρ 13 Ιουλ 2008, 2:13 pm

Η επανέκδοση της "ΑΠΕΙΡΟΥ" έχει γίνει και για εμάς ο μεγάλος καημός μας. Πιστεύουμε ότι στο ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ θα έχουμε το νέο τεύχος! Όσο για το "ΧΟΡΕΥΩ" δεν θα χορέψουμε αλλά και δεν θα ακολουθήσουμε την εύκολη λύση της εξαντλητικής κριτικής, προτιμάμε να κρίνουμε και να κρινόμαστε μέσα από τις δικές μας προσπάθειες. Κι αυτό βάρυνε στην επιλογή μας να μην συνεργαστούμε σε ένα πλαίσιο που, πέρα από κάποιες καλές προθέσεις, δεν μας καλύπτει. Προτιμάμε αυτή τη στάση και ό,τι έχουμε να πούμε να το λέμε μέσα από έργο και όχι αντίλογο...

ΑΠΕΙΡΟΣ
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1023
Registration date : 07/11/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης